18 de febrer del 2021

GRUPS DE TREBALL COOPERATIU

Aquest segon trimestre hem organitzat els grups cooperatius i hi duim a terme moltes tasques.

Ja que som la classe dels actors i les actrius, hem decidit que cada un dels grups cooperatius tendria nom d'actor o d'actriu. Hem fet una recerca d'informació, hem creat un power point i hem donat a conèixer el nostre actor o actriu a la resta de companys de l'aula.

Aquí teniu els cartells amb els actors i les actrius que donen nom a cada grup i els membres que composen cada grup.

També tenim les normes, els càrrecs i les funcions.


De tan en tan va bé fer una aturada i analitzar els diferents problemes que sorgeixen durant la feina en grups cooperatius. Na Cati sempre ens diu que els problemes i conflictes han de ser benvinguts perquè són una gran oportunitat per aprendre i per créixer. 

És per això que revisam els nostres càrrecs i les funcions que hem de dur a terme segons el nostre càrrec, revisam les dinàmiques, la nostra actitud... I, a partir de la revisió i la reflexió, prenem consciència de tot allò que estam assolint gràcies a la feina cooperativa i també prenem consciència de tot el que hem de millorar.

Certament la feina en equip no és sempre fàcil, però és un repte. Sabem que a l'aula, a l'escola, a la família, a la vida, hem vengut a conviure, a compartir, a sumar. Si ho aprenem de petits segur que de grans serem capaços construir un món millor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada