18 de gener del 2021

GRUPS DE TREBALL COOPERATIU

Aquest curs moltes de les dinàmiques que estàvem avesats a dur a terme a l'escola no es poden seguir o no es poden seguir aplicant de la mateixa manera. 

Però aquest segon trimestre ens hem animat a posar en marxa els grups de treball cooperatiu. El Drive, i totes les seves possibilitats quant a compartir documents, és una bona eina. I també seguim aplicant les mateixes dinàmiques i estructures apreses als cursos anteriors, posant especial esment a mantenir la norma de les 3M.

Ara mateix cada grup cooperatiu està fent un power-point per donar a conèixer a la resta de classe l'actor o actriu que dóna nom al seu grup. Ja sabeu que som la classe dels actors i les actrius de cinquè A. És per això que hem decidit que els grups cooperatius tendran el nom d'un actor o actriu. Hem fet una recerca d'informació seguint un guió de feina. 

A més a més, seguint l'estructura del Llapis enmig, hem emplenat una fitxa amb les nostres idees prèvies sobre els éssers vius i les plantes, que és el nou tema en el qual ens estam endinsant a l'àrea de ciències naturals.

Mirau que bé treballam en grup...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada