11 de desembre del 2020

DIA INTERNACIONAL DE LA DISCAPACITAT

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. N'hem parlat a l'aula i hem aprofitat la sessió de Valors i d'Educació Física per reflexionar i per millorar la nostra capacitat d'empatia.

Trobareu aquí alguns dels vídeos que hem vist a l'aula i que ens han ajudat a pensar i a compartir amb el grup aula idees i reflexions tan importants com...

Allò realment important no és com som, sinó el somni que perseguim.

El que ens ajudarà a aconseguir els nostres somnis és la nostra capacitat d'esforç i de superació, la perseverància i la constància, les ganes de tirar endavant i de créixer, la capacitat de superar i vèncer les dificultats i d'aprendre de cada problema.

Ens hem d'esforçar més en tot el que feim en el nostre dia a dia. Sovint ens queixam i ens rendim fàcilment. Hem vist molts d'exemples als vídeos de persones que s'esforcen i que són capaces de tirar endavant malgrat les seves dificultats.

No tots i totes som iguals. Això és cert. Som diferents i hem de respectar aquesta diferència i entendre que és enriquidora. Però tots hem de poder tenir les mateixes oportunitats.




I compartim també unes fotos de la sessió d'educació física d'esports adaptats que hem duit a terme a partir de les propostes que ens han fet arribar, a través d'un vídeo, en Xavi Torres i n'Úrsula Pueyo, dos reconeguts esportistes paralímpics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada